loader

Dr. Tarcsa Gábor - Budapest Fogászat

Dr. Tarcsa Gábor

Dr. Tarcsa Gábor

( Fogorvos, a fogászat vezetője )

img

title

10 éves koromban, egy rosszul sikerült iskolai fogászati kezelés után döntöttem el, hogy fogorvos leszek, de az én pácienseim félelem és szorongások nélkül érkeznek hozzám, és mosolyogva távoznak majd.

A középiskolai évek alatt tudatosan készültem jövőbeni hivatásomra, 2012-ben pedig diplomát szereztem a Debreceni Egyetem Fogorvos Tudományi karán.

Az egyetemi évek alatt aktív kutatómunkát folytattam, számtalan publikációt elolvastam és neves fogorvosokkal konzultáltam a fogászati kezelések kellemetlen mellékhatásaként tapasztalható fájdalom, valamint az ebből kialakuló szorongások megszűntetésének érdekében.

2013-ban Németországban folytattam gyakorlati tanulmányaimat, több továbbképzésen is részt vettem és fontos ismeretanyaggal lettem gazdagabb, a fájdalommentes fogászat területén. Ezt követően párhuzamos munkarendben, több magánklinikán is volt lehetőségem bizonyítani, majd feletteseim ajánlásával a " Dr. Ralf Masur Implantatzentrum"-ban helyezkedtem el. Az itt eltöltött évek alatt tovább gyarapítottam implantológia és szájsebészeti ismereteimet, és új, fájdalommentes technikai módszereket ismertem meg.

2015-ben hónapra meghívást kaptam Dubaii-ba ahol egy kozmetikai fogászati rendelő orvosaként tevékenykedtem, így lehetőségem volt egy másik kezelési szemléletmód megismerésére, ezzel tovább tökéletesítettem gyakorlati tudásom.

2018.-ban nyitottuk meg a Corvin köz 2. alatt található rendelőnket, ahol a vezető fogorvosként dolgozom.